Ajankohtaista

13.02.2019

Uuteen invabussiin mahtuu kahdeksan pyörätuolia

Ventoniemellä on nyt tarjottavana esteettömyyttä tarvitseville asiakkailleen uusi vaihtoehto. Kalustoon on hankittu iso invabussi, johon mahtuu jopa kahdeksan pyörätuolia kerralla. Korkeatasoisesti varustellussa bussissa on muun muassa ilmastointi, wc, isot tavaratilat sekä turvallinen ja tukeva invahissi. Pyörätuolipaikkojen lisäksi bussissa matkustaa mukavasti istuinpaikoilla 18–44 henkilöä. Palveluumme kuuluu aina invakuljetuksiin koulutettu ammattikuljettaja, joka auttaa asiakkaita saamaan onnistuneen matkan…. Lue lisää »

Nyt on aika varmistaa kevätretkibussi!

Koululaisten kevään kohokohta on tietenkin luokkaretki, jota suunnitellaan monissa kouluissa jo suurella innolla. Ventoniemeltä luokkaretkikuljetuksia kysellään jo kovasti ja valitettavasti joka kevät tulee eteen sekin hetki, kun joudumme myymään ei-oota. Kannattaa olla siis ajoissa liikkeellä! Erityisesti isot maksibussit ovat suosittuja, sillä niihin mahtuu jopa 66 matkustajaa. Retkille lähdetään rinnakkaisluokan kanssa tai kolmekin luokkaa yhdessä ja näin… Lue lisää »

Energiapakkaus nauttii pikkutarkoista hommista

Myyntineuvottelija Pia Häkkinen kohtaa asiakkaat aina täydellä palvelusydämellä. – Mietin, mitä itse haluaisin tietää, jos olisin tilaamassa meiltä palvelua ja toimin sen mukaan, hän sanoo. Lue lisää »

05.10.2018

Pyörät ne pyörivät ympäri – jo 90 vuotta

Mitä olisikaan tapahtunut, jos nuorimies Väinö Ventoniemi ei olisi seurannut kiinnostustaan autoja kohtaan, vaan jatkanut maanviljelyä kotitilallaan Mäntsälässä vuonna 1928? Ilman Väinö Ventoniemen rohkeutta ja kutsumusta ei tänä päivänä juhlittaisi Ventoniemen 90-vuotista matkaa, jolle mahtuu miljoonia mutkia, mäkiä ja risteyksiä. Ensimmäiset yrittäjävuodet taksiautoilijana toiminut Väinö tutustui 1930-luvulla Puolustusvoimissa ollessaan isompiin ajoneuvoihin ja niin yritys sai… Lue lisää »

05.09.2018

5000 partiolaista pääsi Ventoniemen kyydillä piirileirille

Vuosi suunnittelua, neljä kuljetuspäivää ja yhteensä 190 bussilastillista ihmisiä. Joustavalla yhteistyöllä ja kokemuksen tuomalla varmuudella kaikki meni nappiin partiolaisten kesän 2018 Kliffa-leirin kuljetuksissa Ventoniemen kanssa. Lue lisää »