Ajankohtaista

14.08.2017

Bussit VR:n lakon aikana

Ajamme VR:n lakon aikana normaalit bussivuorot. Ennakoiduilla ruuhkaisimmilla vuoroilla on lisäautoja, mutta ruuhkia ja aikataulujen viivästymisiä voi esiintyä. Busseissa voi maksaa käteisellä, yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla (vain Helsinkiin menevät ja Helsingistä lähtevät vuorot) tai Ventoniemen PayIQ-mobiililipulla. Suosittelemme mobiililipun käyttöä, sillä se nopeuttaa autoon nousua ruuhkaisilla vuoroilla. Mobiililippu ladataan nettisivuiltamme, siellä myös ohje, katso: Mobiililippu. Hinta… Lue lisää »

05.07.2017

Avoin työpaikka: Raskaan kaluston asentaja

Haemme Hyvinkäälle joukkomme vahvistukseksi raskaan kaluston asentajaa linja- ja kuorma-autokaluston huolto- ja korjaustehtäviin Olet tehtäväämme sopiva, jos sinulta löytyy – muutaman vuoden työkokemus raskaan kaluston korjaustehtävistä – täsmällisyyttä, tarmokkuutta ja rohkeutta tarttua asioihin nopeasti ja itsenäisesti – C-luokan ajokortti Tehtävässä on lisäksi eduksi – linja-autojen korjausosaaminen – kokemus bussien elektroniikasta ja sähkötekniikasta Tarjoamme hyvät työvälineet… Lue lisää »

03.07.2017

Kesäretkille Ventoniemen bussilla

Konserttiin, sukujuhliin, festareille, häihin, kesäretkelle – näppärästi Ventoniemen bussilla. Olipa ryhmäsi pieni tai suuri, sopiva palvelu löytyy meiltä kaikille! Ota yhteyttä: myynti@ventoniemi.fi, puh. (019) 460 0060 tai Täytä tarjouspyyntö  … Lue lisää »

Happy Hour -hinnat Helsinkiin

Happy Hour -vuoroilla pääset Helsinkiin ja takaisin edelleen 5 €/suunta. Happy Hour -vuorot löydät aikataulusta 2. Hyvinkää – Nurmijärvi th. – Helsinki. Näppärimmin liput Helsinkiin ostat mobiililipullamme, katso ohjeet Mobiililippu-sivulta.  … Lue lisää »