Ajankohtaista

28.12.2017

Vuodenvaihteessa aikatauluihin ei muutoksia – Tuusulassa HSL-liput käyttöön

1.1.2018 aikatauluihimme ei tule muutoksia, vaan jatkamme samoilla vuoroilla. Tuusula liittyy HSL:n jäseneksi 1.1.2018 alkaen ja se tuo uudistuksia Tuusulan kautta kulkeviin vuoroihimme. Ajamme samat vuorot samoilla aikatauluilla kuin ennenkin, mutta niissä voi vuoden alusta alkaen matkustaa HSL:n matkalipuilla Tuusulan ja Järvenpään alueella. Esimerkiksi Hyrylästä Helsinkiin pääsee Lähiseutu 3 -lipulla. Busseissa kelpaavat kaikki HSL:n liput: matkakortit, paperiliput… Lue lisää »

15.12.2017

90-vuotisjuhla-auto – näin se valmistuu

Tasavuosien kunniaksi Ventoniemelle on tilattu Volvolta juhla-auto, tasokas tilausajobussi. Kurkista tämän sekä tulevien juttujen kautta bussin valmistumisprosessiin: mitä vaiheita korin rakentamiseen kuuluu? Lue lisää »

15.11.2017

Suuret Taidematkat ry luottaa Ventoniemeen kotimaan kuljetuksissa

Ventoniemi on hoitanut Suuret Taidematkat ry:n bussikuljetukset kotimaan kohteisiin jo kolmen vuoden ajan. Asiakkaalta kehuja saavat mm. luotettavuus, monipuolinen kalusto ja mukavat kuskit. Lue lisää »

31.10.2017

Tilausajomyynnin Sirkka jää eläkkeelle

Pitkäaikainen tilausajomyyjämme Sirkka Kulmala jää eläkkeelle 31.10. yli 20 antoisan työvuoden jälkeen. Vuosien varrella Sirkan ääni on tullut tutuksi puhelimen kautta monille asiakkaistamme. Lue lisää »

13.10.2017

Oikeanlainen bussi joka tarpeeseen

Ventoniemen bussilla voit matkustaa melkeinpä minne vain ja millaisella kokoonpanolla tahansa. Tyylinkin suhteen on varaa valita: perusmukavuutta, luksusta tai vaikka nostalgista retroa. Minkä valitset ja mihin ajettaisiin? Lue lisää »