Ajankohtaista

05.10.2018

Pyörät ne pyörivät ympäri – jo 90 vuotta

Mitä olisikaan tapahtunut, jos nuorimies Väinö Ventoniemi ei olisi seurannut kiinnostustaan autoja kohtaan, vaan jatkanut maanviljelyä kotitilallaan Mäntsälässä vuonna 1928? Ilman Väinö Ventoniemen rohkeutta ja kutsumusta ei tänä päivänä juhlittaisi Ventoniemen 90-vuotista matkaa, jolle mahtuu miljoonia mutkia, mäkiä ja risteyksiä. Ensimmäiset yrittäjävuodet taksiautoilijana toiminut Väinö tutustui 1930-luvulla Puolustusvoimissa ollessaan isompiin ajoneuvoihin ja niin yritys sai… Lue lisää »

05.09.2018

5000 partiolaista pääsi Ventoniemen kyydillä piirileirille

Vuosi suunnittelua, neljä kuljetuspäivää ja yhteensä 190 bussilastillista ihmisiä. Joustavalla yhteistyöllä ja kokemuksen tuomalla varmuudella kaikki meni nappiin partiolaisten kesän 2018 Kliffa-leirin kuljetuksissa Ventoniemen kanssa. Lue lisää »

03.08.2018

Uutta: edulliset yhdistelmäliput – Väinö + paikallisbussi

Yhdistimme useiden vuorojen lähdöt ja aikataulut Hyvinkään paikallisliikenteen kanssa sopiviksi. Miltei kaikki Väinön aamuvuorot lähtevät nyt Linjalan lisäksi myös rautatieasemalta mahdollistaen vaihdon paikallisliikenteen bussista suoraan Väinön Helsingin vuoroihin, kaupungin kaikilta suunnilta tuleville matkustajille. Edulliset Paikkuri/Väinö-bussi-yhdistelmäliput takaavat edullisimman ja helpoimman tavan kulkea Helsinkiin ja takaisin…. Lue lisää »

05.07.2018

Väinö-bussilla Helsingin kesätapahtumiin

Helsinki on kesällä täynnä menoa ja meininkiä, jonka ytimeen pääsee helposti Väinö-bussilla. Väinö liikennöi kesälläkin Hyvinkään ja Helsingin väliä tiheästi aamusta iltaan. Katso menotärppimme! Lue lisää »

03.07.2018

Ventoniemi kuljettaa Hyvinkään Tahkon joukkueet peleihin ympäri Suomen

Hyvinkään Tahkon pelireissujen kuljetuksista on selvät sävelet, kun Ventoniemi hoitaa ne sovitusti tutun turvallisten autojen ja luottokuskien voimin. Lue lisää »