Ajankohtaista

12.06.2018

Näin organisoit urheiluseurasi koko kauden pelimatkat kerralla kuntoon

Kun urheiluseuralla on tuttu luottokuljettaja, koko porukka voi rauhassa keskittää energiansa peleihin valmistautumiseen. Näillä ohjeilla yhteistyö kanssamme sujuu vaivattomasti puolin ja toisin. Lue lisää »

01.06.2018

Väino-bussilla Helsinkiin ja takaisin 4.6. alkaen entistäkin edullisemmin

Laskimme kaikkien matkalippujen hintoja ja nopeutimme ajoaikoja palvelusta tinkimättä. Tasainen vuorotarjonta aamusta iltaan tuo ja vie sopivasti sekä joustavasti Helsinkiin ja Helsingistä, mahdollistaen edullisen yksittäismatkustuksen lisäksi vieläkin edullisemman ja luotettavan työmatkaliikkumisen. Lue lisää »

04.05.2018

Tapio Karonen Ventoniemen toimitusjohtajaksi

Jo melkein 10 vuoden ajan osana Ventoniemen joukkoa ollut Tapio Karonen aloitti yrityksen toimitusjohtajana 1.5. alkaen. Hänellä on vahva usko 90-vuotisjuhlavuottaan viettävän Ventoniemen tulevaisuuteen. Lue lisää »

24.04.2018

Väinö-bussissa yhdistyvät vanhan ajan ja nykyajan parhaat puolet

Ventoniemen bussireitit kulkevat edelleen samoja teitä kuin aikoinaan Ventoniemen Väinön aloittaessa linjaliikennöintiä Jokelasta Hyvinkään kautta Helsinkiin. Paljon on maailma muuttunut siitä, mutta luotettavalle bussikyydille on edelleen tilausta. Lue lisää »

12.04.2018

Rokkaa Ventoniemen kanssa!

Suomen suurin rockfestivaali, Rockfest, järjestetään Hyvinkään lentokentällä 6.–9.6.2018. Maailmanluokan tähdet, mm. Ozzy Osbourne ja Marilyn Manson, takaavat unohtumattoman festarikokemuksen. Kovimmat rokkikukot ja -mimmit matkustavat vaivattomasti suoraan festarialueelle ja viimeisen esiintyjän jälkeen takaisin lähtöpaikkaan Ventoniemen kyydillä. Ventoniemi järjestää festarikuljetukset Rockfestiin kaikkina neljänä festaripäivänä seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Espoo, Nurmijärvi, Klaukkala, Tuusula, Mäntsälä, Lahti, Porvoo, Tervakoski, Riihimäki ja Hämeenlinna…. Lue lisää »