Hyppää Väinön kyytiin!

Uusimme tänä keväänä Hyvinkää–Helsinki-välin linjastoamme, jotta matkustajamme saavat hyvää ja edullista palvelua työmatkalipun tuen poistumisen jälkeenkin. Väliä ajaa Väinö-bussi, jonka reitti on entistä nopeampi ja vuorotarjonta monipuolisempi.

Teemme parhaamme uudistusten keskellä

Suomen joukkoliikennettä sääteleviä lakeja on lähivuosina uudistettu, ja se on aiheuttanut linja-autoliikenteen toimijoille kovia muutospaineita. Selkeän muutoksen tuo tänä vuonna EU:n palvelusopimusasetus, joka kieltää yhteiskunnan osallistumisen lipputuotteiden tukemiseen. Hyvinkään kaupunki on tähän saakka tukenut työmatkalippua, joten Helsinkiin päin töihin suuntaaville matkustaminen on ollut erittäin edullista busseillamme.

Kun tuki työmatkalipun osalta tänä keväänä poistuu, teemme kaikkemme tilanteen paikkaamiseksi. Meille haaste on suuri, sillä tuen osuus on ollut huomattava. Jotta saamme kokonaisuuden toimimaan jatkossakin mahdollisimman hyvin, olemme tehneet muutoksia hinnoitteluumme ja palveluntarjontaamme. Tavoitteena on vielä parempi palvelu asiakkaillemme, jotta saamme pidettyä heidät tyytyväisinä.

» Lue lisää muutoksen taustoista

Muutokset 2.4.2018 alkaen

Hintojen nouseminen on asiakkaille aina ikävä juttu, joten panostimme erityisesti siihen, että saamme pidettyä työmatkalipun korvaavien lipputuotteiden hinnat mahdollisimman lähellä aiempaa tasoa. 30 päivän Säästölipun hinta on jatkossa sama kuin aiemman työmatkalipun hinta, ja 44 matkan Joustolippuun tulee työmatkalippuun verrattuna 43 euron korotus. Se ei riitä kattamaan tuen poistumisen jättämää aukkoa, mutta emme myöskään halua maksattaa koko summaa asiakkaillamme.

Meille on tärkeää tarjota matkustajille palvelua, joka vastaa heidän tarpeisiinsa. Siksi uudistimme tässä yhteydessä myös vuorotarjontaamme asiakkaiden toiveiden mukaan. Keskipäiviin sekä viikonloppuihin on saatu uusia vuoroja, ja vuoroja lähtee aamuisin ja iltaisin jopa puolen tunnin välein. Reittiä on muutettu sen verran, että vanhan 130-tien sijaan ajetaan nopeampaa moottoritietä. Uutena pysäkkinä käyttöön tulee Monni.

» Lue lisää Väinö-bussista

Toivomme, että linja-automatkustaminen säilyttää suosionsa jatkossakin, ja uudetkin matkustajat ovat ehdottomasti tervetulleita kyytiin!