Ideoita virkistyspäivän tai TYKY-päivän järjestämiseen

Onko työpaikallanne suunnitteilla virkistyspäivä tai TYKY-päivä, mutta ideat ovat vielä hakusessa? Meillä on paljon kokemusta aiheesta vuosien varrelta, joten kokosimme päivän ideointiin muutamia vinkkejä, joista voisi olla apua.

1.    Asiapitoisen osuuden toteuttaminen

Usein TYKY-päivä sisältää ensin asiapitoista ohjelmaa ja sen jälkeen vapaamuotoisempaa toimintaa. Paikan valinta kannattaa siis aloittaa siitä lähtökohdasta, mikä olisi sopiva paikka näiden molempien järjestämiseen. Esimerkiksi monista hotelleista, kylpylöistä ja vapaa-ajan keskuksista löytyy sekä vuokrattavia kokoustiloja että mahdollisuuksia erilaisiin aktiviteetteihin ja liikuntaan.

Vinkki Ventoniemeltä:

Asiapitoisen osuuden TYKY-päivästä voi toteuttaa mainiosti jo bussimatkalla kohteeseen, kun valitsee siihen tarkoitukseen sopivan bussin. Erityisesti silloin, kun määränpää on vähän kauempana, bussimatka kannattaa käyttää järkevästi hyödyksi. Meillä busseista löytyvät mm. WiFi, videoliitännät tietokoneille, DVD-soittimet ja selkänojista kääntyvät pöytätasot, joten matkalla onnistuvat monenlaiset asia- ja viihdepitoisetkin ohjelmanumerot.

2.    Kaikille sopivaa vapaamuotoista ohjelmaa

Työyhteisöissä on yleensä mukana eri-ikäisiä ja kunnoltaan eritasoisia ihmisiä, joten ohjelmaan kannattaa valita toimintaa, joka sopii kaikille ja johon kaikki lähtevät mielellään mukaan. Se voi olla yhtä hyvin kulttuuria, tiedettä, urheilua kuin elämyksiä tai tapahtumiakin. Ei kannata jumiutua tavanomaiseen vaan ottaa myös työyhteisöltä uusia ja erikoisempiakin ideoita vastaan.

Vinkki Ventoniemeltä:

Jos omassa porukassa ei ideoita tunnu syntyvän, voi vinkkejä kohteen suhteen kysyä myös meiltä. Olemme kuljettaneet erilaisia työporukoita hyvin monenlaisiin paikkoihin TYKY- ja virkistyspäivien merkeissä pääkaupunkiseudulla ja kauempanakin. Ehkä meiltä löytyisi ajankohtainen vihje myös teille!

3.    Yhdessä olemista ja tekemistä

TYKY- ja virkistyspäivät ovat loistavia tilaisuuksia työporukan yhteishengen vahvistamiseen, joten ohjelman on hyvä olla sellaista, jossa ihmiset pääsevät kommunikoimaan ja tekemään työkuvioista poikkeavia asioita toistensa kanssa. Irtautumalla työympyröistä työkavereistakin voi löytyä uusia puolia, ja työarkeen palatessa hyvä fiilis siirtyy sinnekin.

Vinkki Ventoniemeltä:

Kyyti TYKY-päivän viettopaikkaan voi olla iso osa koko elämystä. Yhdessäoloon jää vielä enemmän aikaa, kun koko porukka mahtuu samaan bussiin. Meillä kalustoon kuuluu erikokoisia busseja 17 hengen minibussista 66 hengen maksibussiin, joten jokaiselle työporukalle löytyy varmasti sopiva auto.

4.    Hyödynnä palveluita

Vaikka itse tekeminen tuleekin halvemmaksi, TYKY-päivä on kuitenkin kaikkien kannalta tarkoituksenmukaisinta toteuttaa niin, ettei kenenkään työporukasta tarvitse vastata ohjelman järjestämisestä. Niin kaikki pääsevät oikeasti virkistäytymään ja lataamaan akkujaan työarkea varten. Erilaisia TYKY- ja virkistyspäiviä varten suunniteltuja palveluita on nykyään paljon, joten niitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Vinkki Ventoniemeltä:

Luotettavat kuljetuspalvelut takaavat sen, että jokainen osallistuja voi keskittyä täysipainoisesti TYKY-päivän viettoon. Lämpimään bussiin on paljon mukavampi astua kuin lähteä matkaan omalla autolla kaksistaan navigaattorin kanssa.

5.    Tässä yksi erinomainen virkistyspäiväkohde kevättalvelle

Toimimme Sipoossa sijaitsevan laskettelukeskus Talma Skin luottokuljettajana erilaisille ryhmille. Kun varaatte ryhmällenne TYKY- tai kokouspaketin Talma Skistä, kuljetukset hoituvat automaattisesti meidän kauttamme. Voitte myös tehdä varauksen koko paketista suoraan meiltä. Kokonaisuuteen voi kuulua tilavuokraus, ruokailut, saunomista ja muuta ohjelmaa laskettelusta paintballiin tai makkaran paistoon kodassa.

Lue lisää Talma Skin yrityspaketeista täältä »

Kysy meiltä tarjous kuljetuksista »

Talma Ski -erikoistarjous kesäkaudelle 1.4.2018 alkaen:

Helppo ja edullinen ratkaisu yrityksenne TYKY-päiväksi: ensin mukavaa yhdessä tekemistä, sitten maittava ruoka, kokoustilat käyttöönne, edestakaiset kuljetukset ja tarvittaessa vielä saunat!

Paketti 1:
Kiipeily seikkailuradalla & lounas = alk. 43 €/hlö
Sama paketti paintball-värikuulasodalla kiipeilyn sijaan = alk. 53 €/hlö

Paketti 2:
Kokoustila + kahvit, lounas & kiipeily seikkailuradalla = alk. 53 €/hlö
Sama paketti paintball-värikuulasodalla kiipeilyn sijaan = alk. 63 €/hlö

Paketti 3:
Aamiainen, kokoustila + kahvit, lounas & kiipeily = alk. 63 €/hlö
Sama paketti paintball-värikuulasodalla kiipeilyn sijaan = alk. 73 €/hlö

Kuljetukset pääkaupunkiseudulta sisältyvät hintaan. Kaikkiin paketteihin kuuluu myös minigolf. Paketteihin voi lisätä halutessaan illallisen, frisbeegolfia tai haluamiansa palveluita.

Varaa oma pakettisi suoraan meiltä!
myynti@ventoniemi.fi