Oikeanlainen bussi joka tarpeeseen

Ventoniemen bussilla voit matkustaa melkeinpä minne vain ja millaisella kokoonpanolla tahansa. Tyylinkin suhteen on varaa valita: perusmukavuutta, luksusta tai vaikka nostalgista retroa. Minkä valitset ja mihin ajettaisiin?

Tilaa normaalibussi matkalle kuin matkalle

Luotettavilla perusbusseillamme hoidetaan vuosittain lukemattomia pelireissuja, turistimatkoja ja ryhmäretkiä, matkustajina kaikenikäisiä lapsista eläkeläisiin. Käytännöllinen yleisbussi sopii niin arkeen kuin juhlaankin, sillä matkustusmukavuus on huipputasoa ja varusteisiin kuuluu kaikki tarvittava ilmastoinnista USB-latauspistokkeisiin.

» Lue lisää normaalibusseista

Matkusta Keski-Eurooppaan maksibussilla

Kalustomme maksibussit tarjoavat luksusluokan matkustamista vaikka ulkomaille asti. Pitkässä 66 hengen bussissa matkustaa hulppeasti isompikin porukka, ja suuretkin matkatavarat mahtuvat kyytiin. Pitkä matka ei puuduta, kun alla ovat pehmeät istuimet ja mukana jääkaappi sekä kahvinkeitin.

» Lue lisää maksibusseista

Reissaa midibussilla pienemmän porukan kesken

Kun normaalibussi on turha iso, mutta minibussi ei ihan riitä, loistava ratkaisu on 20–30 hengen tarpeisiin ihanteellinen midibussimme. Midibussissa on mukavan intiimi tunnelma, mutta kuitenkin reilusti tilaa sekä matkustajille että matkatavaroille. Pöytäryhmiensä ansiosta midibussi sopii mainiosti vaikka kokousten järjestämiseen.

» Lue lisää midibusseista

Huristele luokkakokoukseen retrobussilla

Haluatko erottua liikenteessä ja palata hetkeksi vanhoihin hyviin aikoihin? Museobussimme Siipi-Wiima on persoonallinen tuulahdus 50 vuoden takaa. Jos olet esimerkiksi suunnittelemassa luokkakokousta, Siipi-Wiiman kyydillä paluu 1960–70-lukujen tunnelmaan onnistuu varmasti. Bussi on entisöity alkuperäisen näköiseksi ja nostalgiaa on vahva annos mukana.

» Lue lisää Siipi-Wiimasta

Nappaa minibussi alle firman menoihin

VIP-tason minibussissa esimerkiksi yritysten retket ja matkat taittuvat tyylikkäästi ja mukavasti. Varusteluina ovat mm. nahkaistuimet, videoliitäntä tietokoneelle ja laadukkaat viihdelaitteet, joten sopivat olosuhteet löytyvät sekä työ- että vapaa-aikaan. Kooltaan minibussi on näppärä vaikkapa kiertoajeluihin, mutta yhtä hyvin onnistuvat myös pidemmät matkat.

» Lue lisää minibusseista

Varaa tilausajo haluamallasi bussilla tarjouspyyntölomakkeen kautta:
» Pyydä tarjous tilausajosta