Suunnitteletko tilausajomatkan järjestämistä?

Rentouttavan viihtyisä matka, saapuminen kohteeseen ajallaan ja hyväntuulisena sekä paluu turvallisesti kotiin asti. Tältä kuulostaa täydellinen tilausajomatka, mutta miten siihen päästään? Lue lisää, niin kerromme.

Täydellinen tilausajomatka – hyvin suunnittelemalla todeksi

Reissut ovat osallistujille aina kohokohtia arjen keskellä, mutta niiden toteuttaminen isolle porukalle on aina melkoinen projekti sille, joka on vastuussa järjestelyistä. Kokonaisuuteen kuuluu yllättävän monta osasta, joiden pitää olla mietittynä etukäteen: osallistujien erilaiset vaatimukset ja toiveet, realistiset aikataulut, käytännön asettamat rajoitukset ja vielä budjettikin. Lisäksi on vielä varauduttava yllätyksiin, joita matkan varrella saattaa tulla – ja mitä suuremmasta porukasta on kyse, sitä todennäköisemmin yllätyksiä myös tulee.

Edellä mainitut asiat pitävät paikkansa myös tilausajomatkojen suhteen. Mitä paremmin kaikki yksityiskohdat on suunniteltu ennakkoon, sitä mukavammin matka sujuu. Ensimmäistä kertaa tilausajomatkaa järjestävälle asiat eivät tietenkään voi olla itsestäänselviä, joten aiheeseen kannattaa perehtyä hiukan.

Tiedätkö esimerkiksi, miten bussinkuljettajan työaikamääräykset vaikuttavat matkanteon aikataulutukseen? Tai miten pienille teille painavalla bussilla pystyy ajamaan? Entä tiedätkö, mitä kaikkea matkan vastuuhenkilön hommia helpottavia palveluita tilausajopakettiin voi sisältyä?

Varmimmin tilausajomatkan onnistumiseen voi vaikuttaa valitsemalla kokeneen ja palvelevan bussiyhtiön. Silloin ei tarvitse stressata kaikkien lankojen pitämisestä tiukasti omissa käsissä, vaan voi luottaa asioiden sujumiseen ja nauttia itsekin matkasta. Oli kyse sitten työporukan reissusta, sukujuhlien kuljetuksista, yhdistyksen huvimatkasta tai luokkaretkestä, leppoisa matka on jokaiselle osallistujalle tärkeä osa koko elämystä.

Lue lisää vinkkejä oppaastamme: Näin onnistut tilausajomatkan järjestämisessä

Kokosimme oppaan muotoon erilaisia bussimatkan järjestämiseen liittyviä asioita, jotka huomioimalla matkasta tulee mahdollisimman mukava.

Oppaasta selviää mm.
– mitä matkan suunnittelussa pitää ottaa huomioon
– mitä rajoitteita bussilla liikkumisessa on
– millä perusteella bussiyhtiö kannattaa valita.

» Lataa opas ilmaiseksi ja ota vinkit käyttöösi!