Tilausajomyynnin Sirkka jää eläkkeelle

Pitkäaikainen tilausajomyyjämme Sirkka Kulmala jää eläkkeelle 31.10. yli 20 antoisan työvuoden jälkeen. Vuosien varrella Sirkan ääni on tullut tutuksi puhelimen kautta monille asiakkaistamme.

”Ehdin olla Ventoniemen tilausajomyynnissä töissä 21 vuotta ja 9 kuukautta. En olisi ollut näin kauan, ellen olisi viihtynyt. Vuodet ovat menneet hups, yhtäkkiä. Mukavat asiakkaat ovat olleet se kantava voima”, Sirkka toteaa.

”Olen sen tyyppinen, että suu käy koko ajan. Se, että olen puhetyöläisenä saanut olla ihmisten kanssa tekemisissä, on ollut parasta työssä. Olen heittänyt itseni täysin peliin. Asiakkaidemme kanssa on voinut jutella muutakin kuin että paljonko maksaa bussi: on eletty suruja ja iloja, on tultu kavereiksi. Monet asiakassuhteet ovat olleet pitkäaikaisia ja joukossa on muutama sellainenkin, jotka ovat kulkeneet mukana alusta asti.”

”Kun lähettelin asiakkaille kiitosviestejä, en olisi uskonut, miten hyvää palautetta sieltä tulee. Sain takaisin 62 viestiä, eli olen siis tehnyt jotain oikein. Se on todella mukava tunne”, Sirkka sanoo.

Eläkepäivien suunnitelmat selvillä

Aktiiviselle Sirkalle eläkepäivät eivät aiheuta tekemisen puutetta, ja ensimmäinen vuosi kalenterista onkin jo buukattu täyteen. Arvaatteko, mitä Sirkka aikoo?

No matkustaa tietenkin. Sirkka on tehnyt koko työuransa matkailualalla, joten hänellä on loistavat pohjatiedot suunnitelmiensa toteuttamiseen.

”Vaikka olenkin viihtynyt työssäni, jään eläkkeelle erittäin hyvällä mielellä. Olemme mieheni kanssa nyt matkustusneuvoksia ja lähdemme toteuttamaan haaveitamme. Ensin teemme reissun Strasbourgiin joulumarkkinoille ja varattuna on myös matka Malediiveille lillumaan ja rentoutumaan”, Sirkka kertoo.

Sirkka on auttanut vuosien ajan asiakkaitamme toteuttamaan onnistuneet matkat kanssamme, joten nyt on meidän vuoromme toivottaa Sirkalle monia onnistuneita matkoja maailmalla!

Asiakkaidemme palvelemista tilausajomyynnissä jatkavat Pia Häkkinen ja Ville Ventoniemi.