Ventoniemi kuljettaa Hyvinkään Tahkon joukkueet peleihin ympäri Suomen

Kuvaaja: Lasse Wirzenius

Hyvinkään Tahkon pelireissujen kuljetuksista on selvät sävelet, kun Ventoniemi hoitaa ne sovitusti tutun turvallisten autojen ja luottokuskien voimin.

Ventoniemen kyydillä taittuu vuosittain tuhansia kilometrejä

Perinteikäs pesäpalloseura Hyvinkään Tahko pelaa ylimmässä sarjassa nyt jo 45. kautta, joista 44 kautta yhtäjaksoisesti – pidempään kuin mikään muu nykyisistä miesten superpesisjoukkueista. Toukokuusta elokuulle kestävä kausi vie joukkueen lähes joka viikko pelimatkalle eri puolille Suomea, mikä tarkoittaa vuosittain tuhansia kilometrejä matkantekoa.

Pelimatkojen organisointia helpottaa sujuva yhteistyö Ventoniemen kanssa.

”Yhteistyömme koskee lähtökohtaisesti miesten superpesisjoukkuetta ja sen kuljettamista ympäri Suomea, ja lisäksi Ventoniemi kuljettaa muutamia juniorijoukkueitamme. Pelikauden ulkopuolella tarvitsemme kuljetuksia myös talvella pelattaviin harjoitusturnauksiin. Välillä on pidempiäkin reissuja, kun pelit sattuvat peräkkäisille päiville”, kertoo Tahko Pesis Oy:n toimitusjohtaja Miika Rantatorikka.

Hyvinkään Tahkolla ja Ventoniemellä on historiaa jo pidemmältä ajalta, ja tämän vuoden alusta yhteistyö aloitettiin taas tiiviinä.

”Välillä seura on käyttänyt muitakin bussifirmoja, mutta nyt, kun meille tuli uusia toimijoita, halusimme taas jatkaa yhteistyötä Ventoniemen kanssa. Meitä yhdistävät samanlaiset arvot, perinteikkyys ja paikallisuus. Periaatteidemme mukaisesti haluamme kumppaneiksemme paikallisia yrityksiä”, Rantatorikka perustelee.

Sujuva yhteistyö helpottaa arkea

Tulevan pesiskauden ottelulistat valmistuvat jo alkuvuodesta, ja Hyvinkään Tahkolta toimitetaan ne hyvissä ajoin Ventoniemelle.

”Rakennamme kesän suunnittelua jo talvella. Kuljetusten lisäksi ruokailut ja muut pitää myös olla ajoissa suunniteltu, jotta kaikki sujuu hyvin. Ventoniemen kanssa on ollut helppo toimia ja sopia asioista”, Rantatorikka sanoo.

Kun kaikki kuljetukset järjestyvät yhden toimijan kautta, alkavaan kauteen on hyvä lähteä rauhallisin mielin.

”On helppoa, että meillä on yksi kumppani, jonka kanssa toimitaan. Homma toimii ja tarvittaessa yllättävätkin tilanteet pystytään ratkomaan nopeasti. Kaikki on tuttua ja turvallista, ja joukkuetta kuljettaa sama auto joka kerta. Myös kuskit ovat tuttuja ja osa heistä on vanhoja tahkolaisia.”

Pitkäaikaisen yhteisen historian jatkoksi yhteistyöstä Hyvinkään Tahkon ja Ventoniemen välillä on tällä hetkellä tehtynä useampivuotinen sopimus.

”Meillä on hyvät kokemukset Ventoniemen palvelusta, ja heidän kanssaan kaikki on toiminut joustavasti. Arvostamme palvelussa pitkäjänteisyyttä. Meillekin on helpompi niin, ettei joka vuosi tarvitse tehdä uutta sopimusta”, Rantatorikka perustelee.

Tyytyväisyys antaa aihetta suositteluun

Rantatorikka suosittelee mielellään Ventoniemeä muillekin säännöllisiä tai yksittäisiä kuljetuspalveluja tarvitseville.

”Ventoniemi on monipuolinen toimija ja heiltä löytyy sopivanlaiset kuljetukset erilaisiin tilanteisiin – joko omalla kuskilla tai tilausajona. Me olemme olleet tyytyväisiä ja kaikki on toiminut hyvin.”

Tänä vuonna Hyvinkään Tahkon superpesisjoukkue on lähtenyt kauteen nuoren porukan voimin.

”Kausi on kokonaisuutena mennyt odotusten mukaisesti ja tällä hetkellä taistelemme loppusarjapaikasta”, kommentoi Rantatorikka tilannetta.

Toivotamme Ventoniemen puolesta Hyvinkään Tahkolle onnea ja menestystä tämän kauden taisteluihin!

 

Tarvitsetko urheiluseurallesi luottokuljettajaa?

Lue blogistamme, miten saat kanssamme organisoitua urheiluseurasi koko kauden pelimatkat kerralla kuntoon.