Vuodenvaihteessa aikatauluihin ei muutoksia – Tuusulassa HSL-liput käyttöön

1.1.2018 aikatauluihimme ei tule muutoksia, vaan jatkamme samoilla vuoroilla.

Tuusula liittyy HSL:n jäseneksi 1.1.2018 alkaen ja se tuo uudistuksia Tuusulan kautta kulkeviin vuoroihimme. Ajamme samat vuorot samoilla aikatauluilla kuin ennenkin, mutta niissä voi vuoden alusta alkaen matkustaa HSL:n matkalipuilla Tuusulan ja Järvenpään alueella. Esimerkiksi Hyrylästä Helsinkiin pääsee Lähiseutu 3 -lipulla. Busseissa kelpaavat kaikki HSL:n liput: matkakortit, paperiliput ja mobiililiput, kunhan niissä on oikea vyöhyke.

Aiemmin käytössä olleen Tuusulalipun myynti päättyy vuodenvaihteessa, mutta jäljellä olevan kauden voi käyttää loppuun vuodenvaihteen jälkeen.

Kaikki Tuusulan kautta kulkevat vuoromme ovat jatkossa ns. U-vuoroja. Siitä tunnisteena otamme käyttöön HSL:n linjanumerot linjakilvissämme määränpäätekstien lisäksi.

HSL:n lippuja ei valitettavasti voi ladata busseissa, vaan se täytyy tehdä HSL:n latauspisteissä ja kioskeissa.

Busseissamme myydään vain omia kertalippujamme, joten HSL:n alueen kertalippuja niistä ei voi ostaa. HSL:n myyntipisteestä tai HSL:n bussista ostetulla paperisella kertalipulla voi kuitenkin matkustaa busseissamme.

Tuusulan HSL-kausiliput:

Sisäinen (yhden vyöhykkeen sisäinen) lippu:
Sisäisellä lipulla voi matkustaa Tuusulan, Keravan ja Sipoon alueella. Sisäiset liput kelpaavat myös sellaisilla matkoilla, jotka alkavat ja päättyvät Tuusulassa, Keravalla tai Sipoossa mutta kulkevat välillä jonkin toisen kunnan kautta. Sisäisellä lipulla on mahdollista matkustaa myös Järvenpäähän.

Lähiseutu 2 -lippu:
Lähiseutu 2 -lipulla voi matkustaa Tuusulasta mihin tahansa HSL-alueella, jos matka ei kulje Helsingin kaupungin alueen kautta. Lipulla on mahdollista matkustaa myös Järvenpäähän.

Lähiseutu 3 -lippu:
Lähiseutu 3 -lipulla voi matkustaa Tuusulasta mihin tahansa muualle HSL-alueella. Lipulla on mahdollista matkustaa myös Järvenpäähän.

Lisätietoa Tuusulan alueen lipuista www.hsl.fi/tuusula