Ajankohtaista

03.06.2020

Linjaliikennevuorot jatkuvat elokuussa 2020

Jatkamme linjaliikennevuorojemme liikennöimistä elokuussa ja informoimme aikatauluista kesän aikana. Ventoniemi toivottaa oikein hyvää kesää kaikille!… Lue lisää »

01.04.2020

Ventoniemi lakkauttaa Hyvinkää-Helsinki-Hyvinkää -vuorot toistaiseksi koronavirustilanteesta johtuen.

TIEDOTE! Koronavirustilanteen etenemisestä sekä matkustajamäärien vähentymisestä johtuen Ventoniemi joutuu lakkauttamaan Hyvinkää-Helsinki-Hyvinkää -linjavuorot toistaiseksi. Lakkauttaminen koskee kaikkia Hyvinkää-Helsinki-Hyvinkää -välisiä sekä 3-tien (Väinö-bussi) että Hyrylän (HSL linja 662) kautta kulkevia vuoroja. Vuorojen viimeinen liikennöintipäivä on perjantai 27.3. Mobiilista (PayIQ) jo ostetun kausilipun voimassaolon voi laittaa tauolle olemalla yhteydessä PayIQ:n asiakaspalveluun. Tämä on jokaisen kausilipun omistajan tehtävä henkilökohtaisesti…. Lue lisää »

31.03.2020

Ke 1.4 alkaen Hausjärven koulupäivinä ajettavia vuoroja ei toistaiseksi enää liikennöidä.

Ke 1.4 alkaen Hausjärven koulupäivinä ajettavia vuoroja ei toistaiseksi enää liikennöidä. Liikennöimättä jäävät näin ollen kaikki vuorot seuraavilta linjoilta: -Hyvinkää-Ridasjärvi th-Kuru-Kallio-Hikiä-Hausjärvi kk-Oitti ja päinvastoin -Haminankylä-Teuro-Oitti-Teuro-Haminankylä -Hyvinkää-Monni-Monnin koulu-Monni-Hyvinkää -Ryttylä-Oitti-Ryttylä… Lue lisää »

06.11.2019

Pekan bussissa ei mökötetä

Linja-autonkuljettaja Pekka Fager-Pintilän bussissa huuli lentää ja juttua riittää. – Tulin antamaan itsestäni hyvän, mutta väärän kuvan, hän heittää heti haastattelun aluksi. Heti perään hän toteaa, että kun tuntee itsensä, niin voi myös nauraa itselleen hyvillä mielin. Pekka on ollut Ventoniemellä bussikuskina seitsemän vuotta. Kuljettajan ammatissa rauhallinen ja leppoisa luonne puoltaa paikkaansa. – Siitäkin on… Lue lisää »

01.08.2019

Hyvinkää–Hyrylä–Helsinki-välille uusi aikainen lisävuoro!

Tervetuloa syksy ja uusi vuoromme Hyvinkää–Hyrylä–Helsinki-välille! Ventoniemi vie kätevästi ilman vaihtoja Hyvinkäältä Hyrylän kautta Pasilaan, Töölöön ja Kamppiin asti. Linjan aikataulu tulee voimaan 12.8. Aikataulua on päivitetty aiemmin ilmoitetusta yhdellä lisävuorolla, joka lähtee Hyvinkäältä jo kello 5.10. Busseissa kelpaavat Matkahuollon lipputuotteet sekä HSL:n kausi- ja arvoliput, HSL-sovelluksella ostetut liput, kertakortille ladatut vuorokausiliput ja kahden tunnin… Lue lisää »