Nyt on aika varmistaa kevätretkibussi!

Koululaisten kevään kohokohta on tietenkin luokkaretki, jota suunnitellaan monissa kouluissa jo suurella innolla. Ventoniemeltä luokkaretkikuljetuksia kysellään jo kovasti ja valitettavasti joka kevät tulee eteen sekin hetki, kun joudumme myymään ei-oota. Kannattaa olla siis ajoissa liikkeellä!

Erityisesti isot maksibussit ovat suosittuja, sillä niihin mahtuu jopa 66 matkustajaa. Retkille lähdetään rinnakkaisluokan kanssa tai kolmekin luokkaa yhdessä ja näin kustannukset saadaan jaettua mukavasti. Mitä täydempi bussi, sitä edullisemmaksi hinta tulee henkilöä kohden.

Päivänmittaiset luokkaretket vietetään yleensä lähialueella, jotta hauskanpidolle jää enemmän aikaa, mutta onpa eräs luokka menossa tapaamaan Lumia ja Pyryä Ähtäriin asti. Lapsille bussimatkakin on osa seikkailua, sillä bussissa on hauska viettää aikaa kavereiden kanssa ja syödä herkkuja.

– Suosituimpia luokkaretkikohteitamme ovat ilman muuta Tampere, Särkänniemi ja Turku ja Uudeltamaalta matkataan aina vaan yhtä innokkaina Linnanmäelle, joka on suosittu kohde vuodesta toiseen. Toinen uudempi suosittu juttu ovat Seikkailupuistot, joissa liikutaan ja kiipeillään ulkona. Myös sisäliikuntaan tarkoitetut Super Parkit ja Hoplopit ovat suosittuja kohteita. Päiväkotiryhmien kevätretkien ehdoton ykkösjuttu on pikkumaatilat, joissa pääse näkemään ja rapsuttelemaankin erilaisia kotieläimiä, kertoo Taru Ventoniemi-Vanhala.

 

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:

puh. 019 460 0060

myynti@ventoniemi.fi