Väinö-bussilla Helsingin kesätapahtumiin

Helsinki on kesällä täynnä menoa ja meininkiä, jonka ytimeen pääsee helposti Väinö-bussilla. Väinö liikennöi kesälläkin Hyvinkään ja Helsingin väliä tiheästi aamusta iltaan. Katso menotärppimme!

Paljon nähtävää ja koettavaa helpon bussimatkan päässä

Näppärää ja edullista Väinö-bussikyytiä Hyvinkään seudulta Helsinkiin kannattaa hyödyntää myös kesällä. Hinta ei paljon kirpaise, kun matka taittuu aikuiselta edullisimmillaan 5 eurolla ja lapselta 3,5 eurolla.

Helsingissä kesätapahtumia riittää joka päivälle, ja kaikki ne ovat vain reilun tunnin bussimatkan päässä. Keräsimme www.myhelsinki.fi-sivustolta esimerkkivalikoiman erilaisia tapahtumia heinä-elokuulta. Mitä jos hyppäisit Väinön kyytiin ja viettäisit päivän tai pari jonkin näistä merkeissä?

9.–14.7. Helsinki Cup

Helsinki Cup ja tuhannet juniorijalkapalloilijat täyttävät jalkapallokentät ympäri kaupunkia lähes viikon ajaksi heinäkuussa. Suosittu tapahtuma tuo kaupunkiin satoja matkailijoita ja paljon tapahtuman oheisohjelmaa.

11.7. Lainavaimo – luottokelpoinen komedia

Tervasaaren amfiteatterissa esitettävä komedia kertoo tavallisesta kaverista, joka menee pankin sivukonttoriin hakemaan lainaa rahapulaansa. Asiakas ei epätoivoisessa tilanteessaan tyydy ei-myöntävään päätökseen, vaan esittää yllättävän vedon, joka uhkaa pankinjohtajan onnea ja elämää.

20.–21.7. Electric Festival 2018

Messukeskuksessa järjestettävä Electric Festival 2018 on suurin vuosittainen Messukeskuksessa nähtävä elektroniseen musiikkiin keskittyvä festivaali ja jatkoa maaliskuussa 2017 järjestetylle Electric Festivalille, joka kokosi yhteen tuhannet ihmiset nauttimaan kansainvälisten supertähtien esiintymisistä.

24.7. The Killers

Maailman suosituimpiin rockbändeihin lukeutuva The Killers saapuu heinäkuussa Hartwall Arenalle osana laajamittaista maailmankiertuettaan. Bändin tunnetuimpiin hitteihin lukeutuvat mm. Mr. Brightside, Somebody Told Me, Human, When You Were Young, Runaways ja Spaceman.

12.8. Satamahulinat

Helsingin Sataman Satamahulinat on maksuton koko perheen tapahtuma, jossa hauskaa tekemistä riittää kaikille vauvasta vaariin. Tiedossa on mielenkiintoisia esiintyjiä, hauskaa tekemistä, kivoja tapaamisia alueen toimijoiden kanssa ja maistuvaa katuruokaa. Tapahtuma pidetään merellisessä Jätkäsaaressa.

17.–18.8. Tubecon

Tubecon kerää tubettajat ja heidän seuraajansa yhteiseen juhlaan Messukeskukseen elokuussa. Meet & Greet -tapahtumat, vuorovaikutus ja kohtaamiset YouTube-tähtien ja fanien välillä on syy lähteä Tubeconiin. Lapsille ja nuorille suunnattuun tapahtumaan ovat tervetulleita myös heidän vanhempansa.

19.8. Kaivarin konsertti

Kaivarin kesäkonsertti juhlistaa Helsingin juhlaviikkojen 50-vuotista taivalta sekä 40-vuotiasta Elävän musiikin yhdistys Elmu ry:tä kesäisen piknik-konsertin merkeissä. Lavalle nousevat Maija Vilkkumaa, Von Hertzen Brothers, Litku Klemetti, Töölön Ketterä, Isac Elliot, UMO ja Paperi T.

Hietsun kirppis, arkisin 8–18, lauantaisin 8–16, kesäsunnuntaisin 10–16
Kesäkirppiksiä järjestetään eri puolilla Helsinkiä joka viikko. Hietsun kirppis on näistä perinteisin ja ainoa, jota ylläpitää kaupunki. Paikalla on myös paljon vanhan tavaran ammattimaisia myyjiä. Myyjiä on viikollakin, mutta paras tarjonta on viikonloppuisin. Vaikka Hietsu on saanut vapaamuotoisemmista kirpputoreista kilpailijoita, on se edelleen hyvin suosittu.

Lisää Helsingin kesän tapahtumia löytyy esimerkiksi osoitteesta www.myhelsinki.fi/.

Nähdään Väinön pysäkillä valitsemaasi aikaan!

Lue lisää Hyvinkää–Helsinki-väliä liikennöivästä Väinö-bussista täältä ».