Lähde aistimaan keväinen Pietari pe–su 10.–12.4.2020 (3 pv)

Pääsiäisviikonloppuna Pietariin pe–su 10.–12.4.2020 (3 pv)

Nevan suistossa sijaitseva Pietari on tärkeä Itämeren satamakaupunki ja Venäjän toiseksi suurin kaupunki. Pietarin kaupunki huokuu kulttuurihistoriaa. Yli 300-vuotias kaupunki on monin paikoin saatu korjattua muistuttamaan tsaarinajan loistosta.

Pietarin keskustan arkkitehtuuri on komeaa, esimerkiksi upeita kirkkoja ja palatseja on lukuisia. Tutustumisen arvoisia ovat kuuluisa Iisakin kirkko, koristeellinen Verikirkko ja Kazanin jumaläidin kirkko. Pelkästään Nevski Prospektilla liikkuessa saavuttaa monet tunnetut nähtävyydet. Kadun varrella on paljon kauppoja ja ravintoloita, joihin voi poiketa levähtämään ja seuraamaan miljoonakaupungin elämää.

Majoitumme suomalaisten ryhmämatkalaisten suosimaan ikimuistoiseen ja uskolliseen hotelli Moskovaan. Tämä Pietarin pääkadun lähellä sijaitseva 4 tähden kolossaalinen hotelli sijaitsee hyvällä paikalla, Aleksanteri Nevskin aukion metroasema on vain 50 metrin päässä.

Perjantai 10.4.

Lähdemme aamuvarhaisella Hauholta kohti Pietaria, jonne saavumme Vaalimaan kautta iltapäivällä. Pysähdykset Vaalimaalla ja rajan jälkeen Viipurin Veikoissa. Majoitumme hotelli Moskovaan.

Lauantai 11.4.

Lauantain ohjelmassa on kiertoajelu (3 h) oppaan johdolla. Nautimme yhteisen lounaan kaupunkikierroksella. Iltapäivällä ostosaikaa kaupungilla, jonka jälkeen kuljetus hotellille.

Sunnuntai 12.4.

Sunnuntaina lähdemme aamiaisen jälkeen takaisin Suomeen. Ajo Viipurin kautta, jossa ostos- ja ruokailuaikaa. Saavumme kotipuoleen illalla.

Tarvittavat asiakirjat

Matkalla tarvitaan passi ja viisumi. Passin tulee olla voimassa 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Uuden käytännön mukaan Pietariin ja Viipuriin autolla tehtävillä matkoilla käy sähköinen e-viisumi. Teemme maksua vastaan e-viisumihakemuksen asiakkaan puolesta. Tällöin tulee toimittaa sähköinen kuva, kopio passista ja henkilötiedot toimistollemme.

Mikäli matkustajalla on oma viisumi tai e-viisumi, pitää ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaa syntymäaika ja passinnumero. Asiakas on itse vastuussa tässä tapauksessa siitä, että viisumi on voimassa ja Venäjän viranomaisten hyväksymä. Mikäli Venäjän viranomaiset eivät hyväksy viisumia rajalla, on asiakas vastuussa kaikista ylimääräisistä kuluista.

Huom! Mikäli reseptilääkkeitä on mukana matkalla, tulee mukana olla reseptien kopiot.

Hinta /hlö: 197 €

Hintaan sisältyy:

  • kuljetukset ohjelman mukaan
  • majoitus 2 hh, aamiainen
  • opastettu kiertoajelu, sisältäen lounaan
  • e-viisumin käsittely- ja rekisteröintimaksu

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 10.2.2020
Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake tai myynti@hauhonliikenne.fi tai soittamalla numeroon 050 307 3049

Bussin aikataulu pe 10.4.:

5:30 Pälkäne
6:00 Hauhon linja-autoasema
6:30 Lammin linja-autoasema
6:40 Tuulonen, ABC:n pääty
7:10 Hämeenlinna, Wetterhoffin tilausajolaituri
7:30 Riihimäen pikavuoropysäkki
7:45  Hyvinkään linja-autoasema
8:00 Jokela
8:20 Hyrylä
10:20 Vaalimaan raja-asema

Kuljetukset myös Tuusulan alueelta.