NÄE NORJAN RUSKA HURTIGRUTEN-RISTEILYLLÄ SU-PE 30.8.-4.9.2020 (6 PV)

Kemi 1 yö, Inari 1 yö, Hurtigruten-laiva 1 yö, Hetta 1 yö, Oulu 1 yö

Matka Hurtigrutenilla pitkin Pohjois-Norjan rannikkoa on suurenmoinen elämys

Matkalla näemme Suomen ja Norjan Lapin kauniit syysmaisemat. Bussimatkalla vierailemme kiinnostavissa kohteissa kuten Joulupukin Pajakylässä Rovaniemellä ja käymme ihailemassa maisemia Kaunispäällä Saariselällä.

Hurtigrutenia kuvataan maailman kauneimmaksi merimatkaksi, mutta se on myös osa Norjan rannikon pikkukaupunkien paikallisliikennettä. Risteilyosuudellamme Kirkkoniemestä Hammerfestiin laiva poikkeaa seitsemässä satamassa. Purjehdimme jännittävällä Finnmarkin rannikolla Varangin niemimaan kautta Nordkappin pohjoisiin maisemiin ja sieltä Norjan pohjoisimpaan kaupunkiin Hammerfestiin.

Lähde matkassamme kokeman Lapin lumo ja risteilyelämys Hurtgrutenilla!

Sunnuntai 30.8

Päivän aikana ajamme Kemiin, sopivasti kahvi- ja lounastaukoja pitäen. Kemissä majoittuminen Scandic hotelliin**** ja päivällinen.

Maanantai 31.8.

Aamiaisen jälkeen ajamme Rovaniemelle, jossa pysähdymme Joulupukin Pajakylässä. Saariselällä ihailemme Kaunispään huipulta avautuvia tunturimaisemia. Illansuussa majoitumme hotelli Inariin*** ja nautimme päivällisen.

Tiistai 1.9.

Ajamme Sevettijärven kautta Norjan puolelle Kirkkoniemeen, josta Hurtigrutenin m/s Trollfjord lähtee klo 12.30. Majoittuminen hytteihin, jonka jälkeen on aikaa nauttia Norjan rannikon kuvankauniista maisemista. Laiva poikkeaa seitsemässä satamassa risteilymme aikana, muun muassa Båtsfjordissa ja Honningsvågissa. Päivällinen laivan ravintolassa.

Keskiviikko 2.9.

Buffetaamiainen laivalla. Laiva saapuu Hammerfestiin klo 10.45. Tutustumme Hammerfestiin, jonka jälkeen suuntaamme Altan ja Kautokeinon kautta Suomen puolelle. Enontekiön Hetassa majoitumme hotelli Jussan Tupaan*** ja nautimme päivällisen.

Torstai 3.9.

Päivän aikana ajamme Ruotsin rajan ja Torniojoen tuntumassa halki Länsi-Lapin tunturimaisemien. Pysähdymme Muoniossa Galleria Jieriksessa ja Napapiirillä sijaitsevassa Tuomaan Tuvassa. Oulussa majoitumme Scandic Oulu City hotelliin****. Päivällinen hotellissa.

Perjantai 4.9.

Aamiainen jälkeen lähdemme kotimatkalle. Kahvi- ja lounastauot matkan aikana.

Hinta/hlö  990,- Polar Inside hytissä (sisähytti)
1050,- Polar Outside hytissä (ikkunallinen hytti)

Hintaan sisältyy:

  • hotellimajoitukset 2 hengen huoneissa 4 yötä
  • risteily Kirkkoniemi-Hammerfest 2 hengen hytissä
  • puolihoito (aamiaiset ja päivälliset hotelleissa ja laivalla)
  • matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan
  • bussikuljetus ohjelman mukaan

Lisämaksusta:

  • 1 hengen huone ja hytti 275,-

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 30.7.2020
Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake tai myynti@hauhonliikenne.fi tai soittamalla numeroon 050 307 3049

Kuljetukset myös Tuusulan alueelta.