Henkilökuljetukset yhteistyössä Limousine Service Ltd:n kanssa

Kaikki kuljetuspalvelut yhden katon alta

Meiltä voit bussitilausajojen lisäksi varata myös VIP-tason edustusautoilla hoidettavat henkilökuljetukset, jotka toteuttaa pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Limousine Service Ltd. – alansa ykkönen Suomessa.

Limousine Service Ltd:n palvelu sopii erinomaisesti erilaisiin yritysten henkilökuljetustarpeisiin: esimerkiksi lentokenttäkuljetuksiin, yritystapaamisten kuljetuksiin ja tapahtumien yhteyteen. Yrityksellä on yksi huoli vähemmän, kun tärkeät kuljetukset sujuvat ehdottoman luotettavasti. Palvelu on käytettävissä pääkaupunkiseudulla.

Myös juhlakuljetuksiin Limousine Service Ltd. on täydellinen ratkaisu. Oli sitten kyse hääpäivästä tai muusta tärkeästä hetkestä, limousine-kyyditys tuo siihen ikimuistoiset puitteet.

Limousine Service Ltd. on aktiivisena jäsenenä mukana kansainvälisen laatuluokitusjärjestelmän NLA:n (National Limousine Association) toiminnassa. Vuosikymmenien kokemus alalta takaa joka tilanteessa luotettavan ja turvallisen palvelun.

Viimeisteltyä palvelua edustusautoilla

Limousine Service Ltd:n kalusto on kaikin puolin huippuluokkaa. Valittavana on Mercedes-Benz mallistosta S-, E- ja V-sarjat, Volvon tyylikkäät S90/V90-mallit sekä kirsikkana kakun päällä hulppea, jatkettu Lincoln-limousine.

Ammattitaitoiset, tummaan pukuun pukeutuneet kuljettajat varmistavat, että jokainen kuljetus on asiakkaalle miellyttävä kokemus. Kattavan kielitaidon ansiosta kuljettajat pystyvät palvelemaan sulavasti ulkomailtakin tulevia vieraita.

Lue lisää Limousine Service Ltd:n sivuilta »

Tee tilaus limousine-kyydistä suoraan meidän sivuiltamme »

Tutustu busseihimme

Bussivalikoimamme ulottuu näppärään liikkumiseen soveltuvista minibusseista pidemmille matkoille loistavasti sopiviin 66-paikkaisiin luksusbusseihin.

Tarvitsetko pelkän bussin?

Löytyykö sinulta kuljettaja omasta takaa, mutta bussille olisi tarvetta? Ei huolta! Meiltä voit myös vuokrata pelkän bussin ilman kuljettajapalvelua.

Bussin vuokraus