Tilausajo toiveidesi mukaan

Teemme matkastasi onnistuneen

Onnistunut matkanteko koostuu monista eri osasista. Tarvitaan ensinnäkin suunnitelmat siitä, minne mennään, koska mennään, miten mennään ja miksi mennään. Sitten tarvitaan tarpeeseen sopiva laadukas kalusto ja sille luotettava kuljettaja. Tähän päälle kun lisätään ripaus reipasta matkamieltä, niin matka onnistuu takuulla!

Me Ventoniemellä autamme sinua kaikissa matkanteon vaiheissa. Olitpa sitten suunnittelemassa joukkueen pelireissua, firman työmatkaa, sukujuhlaa, yhdistyksen kevätretkeä tai ihan vain helppoa siirtymistä paikasta A paikkaan B, voit luottaa Ventoniemeen.

Matkanteon kokonaispaketti – tilausajo suunnittelusta toteutukseen

Meiltä saat kokonaisvaltaisen matkanteon paketin – näin voit itse keskittyä nauttimaan matkastasi.

Asiantunteva ja avulias myyntihenkilökuntamme avustaa sinua matkasi suunnittelussa ja halutessasi voimme räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan matkapaketin kotimaahan tai ulkomaille. Olemme mm. suunnitelleet kokonaisten urheiluseurojen koko kauden pelimatkoja aikatauluineen, reitteineen ja taukopaikkoineen, eli voit jättää monimutkaisetkin suunnitelmat meidän harteillemme. Otamme suunnittelussa puolestasi huomioon myös ajo- ja lepoaikalain asettamat rajoitukset.

Bussivalikoimamme ulottuu näppärään liikkumiseen soveltuvista minibusseista pidemmille matkoille loistavasti sopiviin 66-paikkaisiin maksibusseihin. Bussiemme korkea taso ja säännöllinen huoltaminen sekä siistiminen takaavat matkustamisen mukavuuden.

Ystävälliset kuljettajamme tutuissa keltaisissa takeissaan huolehtivat puolestaan matkasi onnistumisesta ja palvelevat koko matkan ajan vankalla asiakaspalvelukokemuksella.

Näin onnistut matkanteossa

  1. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous tilausajosta
  2. Mietitään yhdessä paras reitti ja tarpeeseen sopivin bussi
  3. Lyödään kättä päälle
  4. Bussi ja kuljettaja ovat sovittuna aikana valmiina matkaan
  5. Hyvää matkaa!

Tilausajoihimme sisältyy:

  • Osaavan ja avuliaan myyntihenkilökuntamme apu kaikkeen matkaan liittyvässä, kuten reitin ja aikataulun suunnittelussa tai kokonaisen matkapaketin räätälöinnissä.
  • Hyvin varusteltu, ilmastoitu ja tilausajoihin sopiva kalusto, joka valmistellaan huolellisesti jokaista ajoa varten.
  • Kokeneet, ystävälliset ja palveluhaluiset kuljettajat, jotka pitävät kiinni sovituista aikatauluista, joustavat tarpeen mukaan ja huolehtivat matkustajista koko matkan ajan.
  • Jatkuva 24/7-päivystys korjaamon ja ajojärjestelyn puolella, mikä mahdollistaa joustavan ja ripeän reagoinnin yllättäviinkin muutoksiin esim. aikatauluissa.
  • Mahdolliset lisäpalvelut, kuten virvokkeet matkan ajaksi.

Suunnitteletko matkaa?

» Tee tilaus kätevästi lomakkeella.

Tilausajon numero: 019 460 0060

Onnistu matkanteossa
Tilaa bussi
Hyvä tietää tilausajoista

Tutustu busseihimme

Bussivalikoimamme ulottuu näppärään liikkumiseen soveltuvista minibusseista pidemmille matkoille loistavasti sopiviin 66-paikkaisiin luksusbusseihin.

Tarvitsetko pelkän bussin?

Löytyykö sinulta kuljettaja omasta takaa, mutta bussille olisi tarvetta? Ei huolta! Meiltä voit myös vuokrata pelkän bussin ilman kuljettajapalvelua.

Bussin vuokraus