Tutustu busseihimme

Invabussi

Pyörätuolipaikkojen lisäksi bussissa matkustaa mukavasti istuinpaikoilla 18–44 henkilöä. Lue lisää »

Invabussi

Museobussi ”Siipi-Wiima”

Entisöity ”Siipi-Wiima”-museobussi tekee vaikutuksen ja tarjoaa nostalgiaa kaipaaville matkan menneeseen. Lue lisää »

Museobussi ”Siipi-Wiima”

Maksibussi

Tilavat maksibussimme sopivat erinomaisesti jopa 66 matkustajalle. Lue lisää »

Maksibussi

Normaalibussi

Normaalibussimme ovat käytännöllisiä yleisbusseja, jotka sopivat monipuolisesti niin pitkänmatkan turistibusseiksi kuin muuhunkin tilausajokäyttöön. Lue lisää »

Normaalibussi

Midibussi

Intiimit välimallin midibussimme sopivat 32–34 hengen ryhmille. Myös pienemmät ryhmät matkustavat midibusseissa väljän mukavasti. Lue lisää »

Midibussi

Minibussi

VIP-tason minibussissamme matkustaa mukavasti jopa 20 henkilöä. Lue lisää »

Minibussi

Bussivalikoimamme

Bussivalikoimamme ulottuu näppärään liikkumiseen soveltuvista minibusseista pidemmille matkoille loistavasti sopiviin 66-paikkaisiin maksibusseihin. Huollamme korkeatasoisia bussejamme säännöllisesti, mikä takaa turvallisen ja luotettavan matkustamisen. Lisäksi teemme busseille joka ajon jälkeen perusteellisen sisäpuhdistuksen – siistissä bussissa matkanteko on viihtyisämpää.

Kaikkiin autoihimme on saatavissa langaton verkkoyhteys, ilmoitathan verkkoyhteyden tarpeesta tilauksen yhteydessä. Varustetaso voi vaihdella autoittain, joten muista mainita haluamastasi varustelutarpeesta tilausta tehdessäsi. Bussien tarkka paikkaluku vaihtelee istuinkaavion mukaan.

Pyydä tarjous bussista

Tarvitsetko pelkän bussin?

Löytyykö sinulta kuljettaja omasta takaa, mutta bussille olisi tarvetta? Ei huolta! Meiltä voit myös vuokrata pelkän bussin ilman kuljettajapalvelua.

Bussin vuokraus